Close
str. Lev Tolstoi 24/1 Chisinau
(+373) 696 31 300, (+373) 686 86 007 info@aromebio.md

Ulei de Cocos Extra Virgin, presat la rece! (кокосовое масло) BIO – 500ml

Ulei de Cocos Extra Virgin, presat la rece! (кокосовое масло) BIO – 500ml

250 MDL

Descriere

Ulei de cocos raw, virgin, presat la rece, si certificat ecologic. Are o aroma si un miros placut, specifica de cocos.

Uleiul de cocos imbunatateste digestia si absorbtia vitaminelor liposolubile, minerale si aminoacizi. Acesta este bogat in polifenoli, vitaminele E si K, precum si minerale ca fier si altele. Nuca de cocos este un antioxidant natural, imbunatateste sistemul imunitar, ajutand organismul sa lupte cu virusii si bacteriile. Ajuta, de asemenea, la boli cardiovasculare, cum ar fi hipertensiunea arteriala, colesterol ridicat si previne ateroscleroza. Este indicat si in Parkinson si Alzheimer.

Uleiul de cocos face ca organismul sa foloseasca grasimea pentru energie in loc sa o stocheze, asa explicandu-se de ce nu ingrasa, ci dimpotriva. Excelent in curele de slabire si pentru sportivi. Pentru ca regleaza greutatea, preintampina astfel diabetul de tip 2. Folosirea regulata a uleiului de cocos va face ca ranile sa se vindece mai usor, iar sistemul imunitar sa fie vizibil mai puternic. Unele studii au demonstrat chiar ca are proprietatea de a creste performantele fizice.

Uleiul de nuca de cocos are, de asemenea, utilizare externa: par – o piele puternica, actiune nutritiva – hidrateaza si previne formarea ridurilor si imbatranirea pielii, datorita proprietatilor antioxidante.

Uleiul de cocos este recomandat pentru:

– catifelarea si hidratarea pielii de orice tip;

– ten deshidratat;

– conditionarea parului, ingrijirea scalpului;

– pielea iritata de la scutece;

– buze uscate si crapate;

– previne imbatranirea pielii;

– este anti-inflamator, anti-microbian, anti-fungic, anti-viral, anti-parazitar, anti-helmintic, anti-giardia;

– imbunatateste procesul de absorbtie a substantelor nutritive

Utilizarea uleiului de cocos:

– aplicat pe piele ca atare, sau inclus in compozitii cosmetice in concentratie de 5-90%;

– se pot pune cateva picaturi in apa de baie, iar pielea va arata tanara si supla. Este recomandat pentru orice varsta si pentru toate tipurile de piele;

– aplicat dupa dus sau baie, uleiul formeaza un strat protector si izoleaza in piele umiditatea;

– inainte de samponare aplicati cateva picaturi pe scalp si masati timp de cateva minute;

– ca masca de par dupa spalarea parului, se aplica o cantitate suficienta care sa actioneze pe timpul noptii sub un prosop care acopera tot capul si parul. Spalati parul dimineata.

–  il puteti folosi si in combinatii cu alte uleiuri sau extracte naturale pentru tratamente specifice: ulei de ricin si altele.

– aplicat in mod regulat, uleiul de cocos amelioreaza simptomele eczemelor. Ajuta de asemenea in infectii fungice ale mainilor si picioarelor.

– ca deodorant impreuna cu un ulei esential adecvat pentru cei cu transpiratia acida, prin aplicare sub brat a catorva picaturi, sau cu recipient tip deo-roll, fara sa blocheze porii;

– ca atare sau amestecat cu alte ingrediente cosmetice, protejeaza parul si pielea de la uscare precum si de efectele nocive ale razelor solare;

– buzele uscate si crapate pot fi remediate prin aplicarea catorva picaturi de ulei de cosos pur, sau amestecat de exemplu cu propolis;

– pentru pielea intarita (coate, genunchi, calcaie uscate ) se aplica prin frecare;

– masajul cu ulei de cocos ajuta la relaxare, indepartand stresul.

Uleiul de cocos contine:

magneziu, calciu, zinc, fier, vitaminele K si E, acizi grasi saturati, acid lauric.

Cantitate: 500 ml

 

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ulei de Cocos Extra Virgin, presat la rece! (кокосовое масло) BIO – 500ml”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *